/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/HOROSCOP/ Pentru Tauri este un moment bun pentru a reevalua anumite alegeri, în special cele care au legătură cu împărțirea unor bunuri

missing
24 noiembrie 2021, ora 09:07

Pentru Tauri este un moment bun pentru a reevalua anumite alegeri, în special cele care au legătură cu împărțirea unor bunuri. Astrologii vă îndeamnă să țineți cont de responsabilitățile care vă revin în familie sau într-o afacere. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi.

Horoscop Berbec – 24 noiembrie 2021: Ai putea avea senzația că pierzi ceva important astăzi, dar este doar o impresie provocată de faptul că ți se schimbă prioritățile cu unele mai adaptate la realitate.

Horoscop Gemeni – 24 noiembrie 2021: Poți descoperi erori care s-au strecurat în discuțiile cu partenerii, de orice fel. Este suficient să le recunoști și vei găsi înțelegerea de care ai nevoie, din partea celorlalți.

Horoscop Rac – 24 noiembrie 2021: Pot să apară probleme la locul de muncă, iar pentru rezolvarea lor să fie nevoie de unele sacrificii, de exemplu să cooperezi cu cine nu vrei sau să ceri ajutorul de la cineva cu care nu te înțelegi prea bine.

Horoscop Leu – 24 noiembrie 2021: S-au adunat destule probleme în relațiile cu cei dragi, dar fiind atât de delicate, ar fi bine să le abordezi cu blândețe. Sinceritatea este o alegere bună, dar nu fără mănuși.

Horoscop Fecioară – 24 noiembrie 2021: Ești foarte conștient de toate dezavantajele cu care ai pornit la drum, dar trebuie să știi că acestea au funcționat ca un resort care te poate propulsa în direcția dorită.

Horoscop Balanță – 24 noiembrie 2021: Ești împărțit între dorința de a discuta sincer cu cei din anturajul apropiat și nevoia de a fi protejat de cei care îți cunosc sensibilitățile și le ocolesc, de obicei.

Horoscop Scorpion – 24 noiembrie 2021: Compllicațiile financiare, care îți ocupă oricum cea mai mare parte a atenției, se pot acutiza din cauza unor interpretări greșite pe care, cel mai probabil, nici acum nu le vezi clar.

Horoscop Săgetător – 24 noiembrie 2021: Mingea e la tine și de alegerile tale depinde evoluția unor relații, proiecte, colaborări. Este o alegere bună să fii sincer, dar în primul rând cu tine și în legătură cu tine.

Horoscop Capricorn – 24 noiembrie 2021: Ești neliniștit pentru că nu poți controla nimic și nici nu poți influența situația de la locul de muncă. Va trebui să accepți, cu demnitate, deciziile care se vor lua și te vor afecta și pe tine.

Horoscop Vărsător – 24 noiembrie 2021: Este un moment în care nu mai poți ascunde nimic pe plan sentimental, cei dragi văd dincolo de încercările tale de a înfrumuseța situația.

Horoscop Pești – 24 noiembrie 2021: Simți nevoia să te refugiezi în mediul tău intim, acolo unde nu te ajung nici pretențiile exagerate ale unora, nici reproșurile altora. Este clar că nu poți mulțumi pe toată lumea, oricât ai încerca.

Sursa: Libertatea.ro 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram