Protest neobișnuit, în fața Ministerului de Interne. De aseară, un bărbat din Cahul și-a amenajat un pat în fața instituției și spune că va sta acolo, până când va fi primit în audiență de ministra Ana Revenco. Bărbatul spune că a fost victima unor escrocherii și este nemulțumit că oamenii legii nu vor să audă despre problemele sale. La rândul lor, reprezentanții Ministerului de Interne declară că, luna trecută, persoană a fost deja primită în audiență, iar cererea sa a fost transmisă către Procuratura din Cahul.

Bărbatul, originar din satul Zîrnești, raionul Cahul și-a amenajat un pat, încă de aseară, în fața Ministerului de Interne. După spusele lui, unul dintre angajații instituției i-a dat asigurări că astăzi va fi primit în audiență de către ministra, Ana Revenco, așa că peste noapte, el a plecat să doarmă la gară. Azi dimineață, însă, a revenit și și-a reluat protestul, dar nu a fost primit în audiență. prin urmare, deși are probleme de sănătate, el spune că , în această noapte, vă rămâne în fața Ministerului. Și tot așa – până va fi auzit.

„Iaca acum am băut pastilele și o să văd cum va fi. Zahărul – 28. Închipuiți-vă că eu pot să cad în comă și să mor în seara asta, aici. Dar ce e de făcut, doamnă? Dacă nu ești auzit de instituțiile statului, care sunt obligate să te asculte.”

Bărbatul este nemulțumit, deoarece spune că a fost victima unei escrocherii. Potrivit lui, două bănci comerciale din țară i-au sustras sume mari de bani de pe conturile bancare, iar dosarul deschis pe acest caz a fost clasat, la scurt timp. El mai spune că, deși au trecut 10 ani de atunci, el așa și nu a mai reușit să-și rezolve problema. Iar astăzi, protestează pentru că nu este primit în audiență de ministra de Interne și nici de Procurorul General.

„Am scris la adresa miniștrilor și foștilor și actualilor peste 200 de cereri. Nici una nu a fost analizată pentru acordarea audienței.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!