Primăria Chișinău a prezentat programul acțiunilor și manifestărilor cultural-artistice dedicate sărbătorilor de iarnă 2021 desfășurate în Capitală. Startul sărbătorilor de iarnă va fi dat, tradițional, în data de 1 decembrie, la ora 17,45, cu inaugurarea Pomului de Crăciun.

De asemenea, primarul Capitalei, Ion Ceban, a susținut astăzi, 25 noiembrie, o conferință de presă în care a oferit mai multe detalii privind organizarea sărbătorilor de iarnă în Chișinău.

„Vrem ca orașul și suburbiile să arate frumos în această perioadă. Ne-am propus ca în fiecare an să cumpărăm elemente decorative. Scăderea valului pandemic ne-ar putea permite să organizăm mai multe evenimente”, a declarat Ion Ceban.

Potrivit edilului, toate sensurile giratorii din oraș vor avea elemente de sărbătoare, iar în scuarul Catedralei va fi amenajat bradul de Crăciun.

De asemenea, Ion Ceban a precizat că iluminatul stradal va fi aprins, treptat, pe străzile Capitalei.

Toate manifestările de iarnă vor fi organizate conform normelor de prevenire a infecției COVID-19.

Primăria a pregătit pentru cetățenii și oaspeții Capitalei două documente în care aceștia pot vizualiza unde vor fi amenajate zonele pentru activitățile dedicate sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou, dar și proiectul planului de amenajare a locațiilor în cadrul sărbătorilor de iarnă 2021.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!