/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Volvo a investit într-o tehnologie care promite să facă revoluţie pe piaţa afișajelor head-up

missing
26 noiembrie 2021, ora 17:33

Volvo Cars a investit în startup-ul de tehnologie optică și imagistică Spectralics prin Volvo Cars Tech Fund, fondul de investiții de capital de risc. Astfel suedezii vor primi acces la o tehnologie promițătoare, aflată într-un stadiu incipient de dezvoltare, care ar putea contribui la creșterea siguranței mașinilor și la revoluționarea experienței utilizatorului.

Având o experiență în dezvoltarea tehnologiei aerospațiale, compania Spectralics, cu sediul în Israel, creează infrastructură optică și imagistică de ultimă generație, cuprinzând materiale, hardware și software, toate care permit o mare varietate de capabilități optice avansate. Află mai multe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram