/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Declarație de dragoste la NEREDACTAT! Iată ce mesaj i-a trimis cântărețul Patric Hanganu iubitei sale

26 noiembrie 2021, ora 18:00

În ediția de joi a emisiunii noastre, invitatul serii a fost Patric Hanganu, un tânăr îndrăgostit de muzică, de viață și de Republica Moldova.

Împreună cu Rodica Ciorănică, acesta a discutat despre copilăria sa mai grea, despre cum s-a afirmat în lumea muzicală și despre familia sa, pe care acesta o ajută financiar.De asemenea, o temă mai exclusivă a fost cea despre relația de dragoste în care Patric este acum.

Interpretul a fost mai discret la acest subiect și nu a oferit prea multe detalii, însă a menționat că sunt de mai mult timp împreună, că ei doi „împart ceva” și că ea, la fel ca dânsul, este o personalitate cunoscută la noi.

Despre un viitor împreună cu ea, acesta a declarat că: „La moment ne simțim bine împreună, totul este frumos, dar nu pot spune ce poate fi mâine. Ea se poate îndrăgosti de alt bărbat, eu de altă femeie. Dacă o să fie etape noi în viața noastră o să ne bucurăm, dar nu cred că o să aflați. […] Eu la atât de multe nunți am cântat, că nuntă nu mai vreau.”

Totuși, prezentatoarea l-a provocat pe Patric să-i facă măcar o declarație de dragoste iubitei sale în cadrul emisiunii, ceea ce s-a și întâmplat.

„Bombonica, ia și pregătește cina și după ce o să mănânc, îți voi spune cât de tare te iubesc”, a vociferat Hanganu cu un larg zâmbet pe buze.

Mesajul a fost primit cu un lung „Oau” de publicul prezent în platou.

Pentru alte declarații la fel de interesante ale cântărețului Patric Hanganu, urmărește ediția curentă de NEREDACTAT pe Youtube, AICI, fie în reluare pe TV8.

Această emisiune este produsă cu suportul Ambasadei SUA în Moldova și IREX Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram