/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 807: Atac în Rusia și lupte grele la Harkov! ISW avertizează Moldova, iar Finlanda anunță soluția de pace

Tragedie pe șosea. Șase persoane și-au pierdut viață într-un teribil accident rutier, care s-a produs în această dimineață

missing
27 noiembrie 2021, ora 09:46

Tragedie pe șosea. Șase persoane și-au pierdut viață într-un teribil accident rutier, care s-a produs în această dimineață.

Nenorocirea s-a produs la Ștefan Vodă, în apropierea satului Popeasca. În această dimineață, salvatorii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (ISGU) au intervenit pentru a efectua lucrări de descarcerare. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 06:56. Potrivit informațiilor, în urma accidentului, care s-a produs  între un autocamion TIR și un autovehicul de marca Chrysler Voyager, mai multe persoane au rămas blocate între fiare.

Ajunși, angajații IGSU au stabilit că autocamionul a efectuat o manevră de depășire a unui tractor, care a ieșit de pe teritoriul unei stații PECO,  a ieșit pe contrasens și s-a tamponat frontal cu automobilul de model Chrysler în care au rămas blocate cele șase persoane. Nici șoferul și niciunul dintre cei cinci  pasageri din mașina de model Chrysler Voyager nu a supraviețuit impactului. La moment, la fața locului se află serviciile specializate care oferă suport rudelor.

În tir, se aflau două persoane. Șoferul autocamionului nu a avut de suferit, iar pasagerul a primit diverse traumatisme și a fost preluat la spital pentru îngrijiri medicale.

Cauza și circumstanțele accidentului urmează a fi stabilite de organele de drept.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram