politic

Uniunea Salvați Basarabia (USB) a devenit AUR. Anunțul a fost făcut de fondatorul formațiunii, fostul ministru liberal, Valeriu Munteanu

27 noiembrie 2021, ora 15:00
Distribuie:

Partidul Uniunea Salvați Basarabia (USB)  a fuzionat prin absorbție cu Alianța pentru Unire cu România (AUR). Anunțul a fost făcut de fondatorul formațiunii, fostul ministru liberal, Valeriu Munteanu.

„Mărturisitori sinceri ai Unirii Basarabiei cu România, membrii USB au decis astăzi, în cadrul Congresului, în mod legal și statutar fuziunea prin absorbție de către Alianța pentru Unirea Românilor. Stegari neobosiți ai celor patru piloni fundamentali pentru orice român – Credința, Națiunea, Familia și Libertatea, foștii membri USB, se integrează plenar în marea familie a AUR, un partid puternic pentru întreg spațiul românesc, de la Timișoara până la Tiraspol”, a scris Munteanu pe pagina sa de Facebook.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram