/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Uniunea Salvați Basarabia (USB) a devenit AUR. Anunțul a fost făcut de fondatorul formațiunii, fostul ministru liberal, Valeriu Munteanu

missing
27 noiembrie 2021, ora 15:00

Partidul Uniunea Salvați Basarabia (USB)  a fuzionat prin absorbție cu Alianța pentru Unire cu România (AUR). Anunțul a fost făcut de fondatorul formațiunii, fostul ministru liberal, Valeriu Munteanu.

„Mărturisitori sinceri ai Unirii Basarabiei cu România, membrii USB au decis astăzi, în cadrul Congresului, în mod legal și statutar fuziunea prin absorbție de către Alianța pentru Unirea Românilor. Stegari neobosiți ai celor patru piloni fundamentali pentru orice român – Credința, Națiunea, Familia și Libertatea, foștii membri USB, se integrează plenar în marea familie a AUR, un partid puternic pentru întreg spațiul românesc, de la Timișoara până la Tiraspol”, a scris Munteanu pe pagina sa de Facebook.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram