/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Vaccinează-te ! Punctele mobile pentru vaccinarea împotriva COVID-19 sunt disponibile și în acest weekend. Vezi unde vor staționa

missing
27 noiembrie 2021, ora 10:09

Doritorii de a se vaccina împotriva virusului pandemic COVID-19 sunt așteptați și astăzi la cele două puncte mobile de vaccinare din Chișinău.

În intervalul orelor 10:00 – 18:00, punctul mobil de vaccinare va staționa în sectorul Râșcani al capitalei, pe strada Socoleni 7/2, adiacent pieței „Ceucari”.

Mâine, duminică 28 noiembrie, punctul mobil de vaccinare va staționa în sectorul Centru al capitalei, mai exact, pe șoseaua Hâncești/strada Academiei, în apropierea unui market din zonă.

Cetățenii au posibilitatea de a se imuniza la punctele de vaccinare mobile până la sfârșitul lunii noiembrie. Oamenii pot identifica ușor unitățile de transport adaptate, după inscripțiile pe partea exterioară a acestora.

Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, vaccinarea este unica modalitate de a ține infecția sub control. Conform datelor Ministerului Sănătății, deocamdată, în capitală se menține cea mai înaltă rată de vaccinare – 38%. Las nivel național, însă, doar 27 la sută din numărul populației are schema completă de vaccinare.

Între timp, autoritățile sanitare au raportat, pentru ziua de ieri, alte 712 cazuri noi de infectare cu COVID-19. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 361 828.

În seara zilei de vineri, 26  noiembrie, Comisia națională extraordinară de sănătate publică a decis să prelungească, până în data de  15 ianuarie 2022, starea de urgență în sănătate publică.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram