/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Caz șocant la Cahul. Un bărbat și-ar fi împușcat soția și soacra în scara unu bloc de locuit. Femeile au decedat

28 noiembrie 2021, ora 14:26

Un bărbat și-ar fi împușcat soția și soacra în scara unui bloc de locuințe din orașul Cahul. Femeile au decedat. Totul s-a întâmplat sâmbătă, 27 noiembrie.

Potrivit poliției, victimele se întorceau acasă, iar suspectul le aștepta în scara blocului. Acesta ar fi deschis focul dintr-o armă de vânătoare pe care o deținea ilegal. El se afla în conflict cu propria soție.

Oamenii legii menționează că soacra bănuitului, în vârstă de 69 de ani, a decedat la fața locului, iar femeia în vârstă de 49 de ani a fost internată la IMSP Cahul, secția reanimare, unde la scurt timp a decedat.

Astfel, bărbatul fost reţinut pentru 72 de ore, iar dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă detenție pe viață.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram