/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Congresul extraordinar al PLDM a fost amânat. Era programat pentru 5 decembrie 2021

missing
28 noiembrie 2021, ora 09:52

Congresul extraordinar al Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) a fost amânat. O decizie în acest sens a fost luată în cadrul ședinței Consiliului Politic Național (CPN) al formațiunii, care a avut loc sâmbătă, 27 noiembrie.

Acesta ar putea avea loc, cel mai probabil, în primăvara anului viitor, după efectuarea evaluării activității tuturor organizațiilor teritoriale. Data și locul desfășurării Congresului vor fi stabilite în cadrul unei ședințe ulterioare a CPN.

Amintim că la începutul lunii august, Consiliul Politic Național a stabilit data de 5 decembrie 2021 pentru desfășurarea Congresului X Extraordinar.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram