internet&media

Despre dragoste, fericire și căutarea de sine la NEREDACTAT. Iată cine este următoarea invitată

28 noiembrie 2021, ora 09:05
Distribuie:

Subiectele precum dragostea, iertarea, fericirea, căutarea sau înțelegerea de sine au fost mereu interesante pentru public. Oricine vrea să se cunoască din interior, oricine vrea să fie fericit și împăcat cu sine însuși, însă aceste lucruri se obțin mai greu. Iată de ce, în ediția de duminică, la NEREDACTAT, vine un doctor spiritual, un lifecoach sau un arheolog pentru suflet și minte, așa cum se autodefinește ea.

Nu este nimeni alta decât Angela Stafii, filosof de profesie și, deja de câțiva ani, expertă în lupta pentru cunoașterea și împăcarea cu sine.

În noua ediție a emisiunii noastre, Angela a relatat atât despre greutățile prin care a trecut în viața sa (abuzul fostului soț, pierderea tatălui, furtul fiicei), cât și despre teme spirituale și psihologice: ce înseamnă să iertăm, ce înseamnă să fim într-o căsnicie sau ce înseamnă să te cunoști pe tine și fricile tale. Mai mult ca atât, lifecoach-ul a oferit o serie de sfaturi pentru oamenii care vor să se autotrateze și să scape de frici.

Urmărește NEREDACTAT din această duminică pentru a afla mai multe despre subiectele date. Fii cu ochii pe TV8, la ora 21:00, pe 28 noiembrie.

Această emisiune este produsă cu suportul Ambasadei SUA în Moldova și IREX Moldova.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram