timp liber

/FOTO/ O parlamentară din Noua Zeelandă a mers pe bicicletă la spital pentru a naște

28 noiembrie 2021, ora 11:01
Distribuie:

O parlamentară însărcinată din Noua Zeelandă, Julie Anne Genter, care a intrat în travaliu, a mers pe bicicletă până la spital, unde a născut o fetiță sănătoasă, scrie reuters.

„Vești mari! În dimineața asta, la ora 3.04, i-am urat bun venit celui mai nou membru al familiei noastre. Sincer, nu plănuiam să pedalez în plin travaliu, dar s-a terminat cu bine”, a scris Julie Anne Genter pe Facebook.

Insula cu o populație de 5 milioane de oameni are reputația unor politicieni mai neobișnuiți. Premierul Jacinda Ardern este celebră pentru că a plecat la maternitate să nască direct de la birou, iar apoi a mers cu bebelușul ei de trei luni, la Adunarea ONU.

Julie Anne Genter, care este purtătoarea de cuvânt a partidului său pe probleme de transport, a mers la spital tot pe bicicletă în anul 2018, când a născut pentru prima oară, mai transmite reuters.

Sursa: Facebook/Julie Anne Genter

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram