/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/HOROSCOP/ Fecioarele pot ajunge la soluții mai puțin obișnuite, dar foarte eficiente, pentru unele dintre problemele legate de casă și familie

missing
28 noiembrie 2021, ora 08:55

Fecioarele pot ajunge la soluții mai puțin obișnuite, dar foarte eficiente, pentru unele dintre problemele legate de casă și familie. Află care sunt prezicerile astrale pentru zodia ta.

Horoscop Berbec – 28 noiembrie 2021: Poverile acumulate pot deveni prea grele și pentru că îți întunecă viața ar fi mai bine să renunți la ele. Bineînțeles că este necesar să înțelegi cum ai ajuns aici, ca să poți ajunge la o eliberare.

Horoscop Taur – 28 noiembrie 2021: Este o zi care te invită să-ți pui ordine în gânduri, planuri și intenții, dar nu oricum ci cu calm și căutând seninătatea. Motive de stres vei avea mereu, important e felul în care le abordezi.

Horoscop Gemeni – 28 noiembrie 2021: Poți face un exercițiu foarte util de selectare a motivelor de supărare, mai ales a celor care îți influențează grav buna dispoziție. Acestea sunt cele care trebuie aduse la lumină și analizate.

Horoscop Rac – 28 noiembrie 2021: Este o zi în care temerile pot deveni pietre de temelie a unor construcții pe care le vezi acum ca fiind de viitor. Numai că frica nu poate fi o bază solidă pentru nimic, mai ales pentru planurile de viitor.

Horoscop Leu – 28 noiembrie 2021: Chiar dacă îți asumi unele dintre criticile exprimate de cei din familie, tot nu vei reuși să rezolvi totul dintr-odată. Pentru asta e nevoie de cooperare, de comunicare deschisă și de sinceritate.

Horoscop Fecioară – 28 noiembrie 2021: Poți ajunge la soluții mai puțin obișnuite, dar foarte eficiente, pentru unele dintre problemele legate de casă, de familie. Este important să fii atent la ceea ce spun apropiații.

Horoscop Balanță – 28 noiembrie 2021: Ai putea avea parte de momente speciale de inspirație ca urmare a unor discuții pasionante cu un apropiat. Treci de la una la alta, dar fluxul ideilor te conduce pe drumul cel bun.

Horoscop Scorpion – 28 noiembrie 2021: Inovezi ceva la serviciu sau pregătești schimbări ample în modul de lucru. Orice ai avea în plan, sunt șanse mari să faci investiții inteligente, cu sume mai mici decât ceea ce credeai până acum.

Horoscop Săgetător – 28 noiembrie 2021: Ești foarte activ pe toate planurile, poate chiar agitat, dar dinamismul ți se potrivește de minune, în special în planul ideilor. Ai șansa de a descoperi un adevăr important despre tine.

Horoscop Capricorn – 28 noiembrie 2021: Ai posibilitatea de a opri întregul frux de gânduri care a cam început să se învârtă în cerc și de a descoperi o soluție mult mai simplă pentru cele mai urgente probleme.

Horoscop Vărsător – 28 noiembrie 2021: De la unul dintre prieteni poate veni o idee excelentă, cel mai probabil fără să aibă această intenție. O conversație obișnuită va duce la un moment special de inspirație, pentru tine.

Horoscop Pești – 28 noiembrie 2021: Îți dai seama, mult mai ușor decât altădată, ce ai de făcut pentru a fructifica acel capital bun de imagine de care te bucuri în acest moment. Nici nu ai ceva special de făcut, doar să-ți vezi de treabă.

Sursa: Libertatea.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram