/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Ambasada României în R. Moldova a venit cu un anunț important pentru solicitanții de servicii consulare

missing
29 noiembrie 2021, ora 19:51

Ambasada României în Republica Moldova anunță că Secția consulară nu va lucra cu publicul în data de 30 noiembrie și 1 decembrie. Motivul – în România, aceste zile sunt declarate zile de sărbătoare legală.

„Vor fi asigurate doar serviciile consulare de urgență, care pot fi anunțate telefonic, la numărul 00373 68 33 63 63 (dedicat cetățenilor români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă – accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar)”, se mai arată în mesajul emis.

Amintim că, tradițional, în fiecare an, pe 1 decembrie, este marcată Ziua Națională a României.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram