/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Maratoanele de vaccinare continuă! Cetățenii, care se vor imuniza în weekendurile din decembrie, vor primi vouchere de consum în localurile din Capitală

missing
29 noiembrie 2021, ora 14:59

Maratoanele de vaccinare continuă să fie organizate în fiecare weekend, pe parcursul lunii decembrie. Astfel, cetățenii, care se vor imuniza în cadrul autobuzului destinat vaccinării începând cu ziua de 4 decembrie, vor primi vouchere de consum în localurile din Capitală.

Primarul Capitalei, Ion Ceban a anunțat că a convenit cu Asociația MĂR și cu agenții economici HORECA,ca maratoanele să fie organizate în fiecare sector din municipiu. Prin umare, în zilele de  sâmbătă și duminică, persoanele care se vor vaccina vor primi vouchere de consum și alte beneficii pentru a fi utilizate în anumite localuri ale Capitalei.

În prezent în țară sunt 70 de puncte de vaccinare active.

În primul weekend din decembrie, adică în zilele de 4 și 5 decembrie autobuzul va staționa în sectorul Ciocana al Capitalei, bd. Mircea cel Bătrân 4/6, în apropierea restaurantului „Trattoria della Nonna”.

Unde va fi amplasat autobuzul în următoarele weekenduri vedeți mai jos.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram