/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Ceasuri scumpe, arme, sume mari de bani, telefoane mobile și suporturi optice. Rezultatul perchezițiilor efectuate acasă la Vitalie Iurcu

29 noiembrie 2021, ora 13:35

10 telefoane, 50 de suporturi optice, ceasuri scumpe, arme și bani. Acestea sunt doar o parte din bunurile ridicate de procurorii anticorupție în urma perchezițiilor efectuate în cadrul cauzei penale pentru îmbogățire ilciită a fostului director de la Moldtelecom, fostul viceministru al Economiei, Vitalie Iurcu. 

În total, au avut loc șapte percheziții. Potrivit procurorilor, obiectele ridicate prezintă importanță probatorie pentru cauza penală.

Oamenii legii au descins vineri, 26 noiembrie, în locuința lui Vitalie Iurcu. Recent, Iurcu a fost vizat într-o investigație Rise, în care se arată că deținea o firmă într-un paradis fiscal și un cont bancar în Austria, în care se afla o sumă de peste 450.000 de euro. Acestea nu au fost incluse în declarațiile sale de avere.

Vitalie Iurcu a fost director la Moldtelecom între anii 2009 – 2015. Ulterior, în august 2015, a devenit viceministru al Economiei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram