/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

Antrenorul echipei naționale de fotbal a Moldovei a anunțat că își încheie experiența la FMF

missing
30 noiembrie 2021, ora 15:03

Antrenorul echipei naționale de fotbal a Republicii Moldova, Roberto Bordin, a declarat că își încheie experiența la Federația Moldovenească de Fotbal (FMF), astăzi fiind ultima zi a contractului pe care îl are cu FMF. Anunțul a fost făcut într-o postare pe rețelele sociale.

„Vreau să mulțumesc Federației și îi doresc Republicii Moldova să crească și să se dezvolte pentru a îmbunătăți fotbalul din țară”, a scris Bordin pe Instagram.

Totuși, contactați de TV8, responsabili din cadrul FMF ne-au comunicat că urmează încă să se ia o decizie pe marginea acestui caz, refuzând să ofere mai multe detalii.

Italianul Roberto Bordin a devenit selecționer al echipei naționale de fotbal a Moldovei în luna februarie a anului 2021. Acesta nu a avut o experiență prea reușită la cârma tricolorilor. R. Moldova a încheiat campania de calificare pentru Campionatul Mondial 2022 pe ultimul loc în grupa F, acumulând un singur punct.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Roberto Bordin (@robybordin)

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram