/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Premieră mondială: Noul BMW Concept XM

missing
30 noiembrie 2021, ora 08:55

La ediţia 2021 a expoziției Art Basel Miami Beach, BMW M GmbH a prezentat în premieră mondială un nou concept de automobil expresiv. BMW Concept XM se va transforma în cel mai puternic automobil fabricat vreodată de BMW şi BMW M în serie, cu startul producţiei programat la sfârşitul anului viitor.

În acelaşi timp, BMW Concept XM pune în centrul atenţiei aspectele remarcabile ale mărcii M. Electrificarea stă la baza unei experienţe extraordinare de condus, care îi permite conducătorului să ruleze în linişte sau să se bucure de plăcerea înaltei performanţe în stil M. Află mai multe şi vezi cum arată în detalii pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram