/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Lionel Messi a câștigat cel de-al șaptelea „Balon de Aur” din carieră. Vezi cine a completat podiumul

30 noiembrie 2021, ora 09:38

Argentinianul Lionel Messi, fotbalistul lui PSG, a câștigat cel de-al șaptelea „Balon de Aur” din carieră, premiu acordat pentru cel mai bun jucător al anului. Trofeul i-a fost înmânat de către un fost coleg de la FC Barcelona, Luis Suarez. Evenimentul a fost organizată luni, 29 noiembrie, la Paris, Franța.

Podiumul a fost completat de Robert Lewandowski, fotbalistul lui FC Bayern Munchen și Jorginho, jucătorul lui FC Chelsea.

Cristiano Ronaldo, fotbalistul cu cinci „Baloane de Aur” la activ și marele rival al lui Mesii, a ocupat abia locul șase în cursa pentru cucerirea acestui trofeu.

Lionel Messi, în vârstă de 34 de ani, şi-a mărit astfel recordul de trofee pe care îl deţinea. El a mai cucerit acest premiu și în anii: 2009, 2010, 2011, 2012, 2015, 2019 și 2021.

Amintim că în această vară, argentinianul a fost protagonistul unui transfer surpriză de la FC Barcelona la PSG, după ce și-a petrecut întreaga carieră în tricoul clubului spaniol.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram