politic

Republica Moldova și Norvegia vor coopera în vederea sporirii rezilienței energetice a țării noastre

02 decembrie 2021, ora 18:59
Distribuie:

Republica Moldova și Norvegia vor coopera în vederea sporirii rezilienței energetice a țării noastre. Anunțul a fost făcut de către ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu în urma discuțiilor purtate cu ministrul afacerilor externe al Norvegiei, Anniken Huitfeldt.

În cadrul întrevederii oficialii au discutat despre principalele obiective ale cooperării bilaterale moldo-norvegiene, fiind evidențiată importanța consolidării dialogului politic și comercial-economic.

În mod particular ne-am referit la modalitățile de cooperare în vederea sporirii rezilienței energetice a țării noastre”, a menționat ministrul Nicu Popescu.

Ministra afacerilor externe al Norvegiei, Anniken Huitfeldt și-a exprimat deschiderea pentru continuarea dialogului politic bilateral și a confirmat disponibilitatea de a susține agenda de reforme asumată de guvernul de la Chișinău.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram