/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Statistici alarmante! Cinci persoane și-au pierdut viața în urma accidentelor rutiere produse în ultimele 72 de ore pe teritoriul țării

missing
02 decembrie 2021, ora 15:44

În ultimele 72 de ore, pe traseele din Republica Moldova s-au produs 18 accidente rutiere. Acestea s-au soldat cu cinci morți și 17 persoane rănite. 

În acest context, poliția trage un semnal de alarmă prin care atenționează că viteza excesivă și consumul de alcool înainte de a urca la volan, stau la baza accidentelor rutiere produse în ultima perioadă.

De asemenea, oamenii legii au depistat peste 3.400 de încălcări ale Regulamentului Circulației Rutiere.

Peste 700 de șoferi  au apăsat pe accelerator, iar cele mai multe încălcări pentru depășirea limitei de viteză au fost înregistrate miercuri, 1 decembrie.

Autoritățile îndeamnă șoferii să fie prudenți și să respecte regulile de circulație.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram