/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Decizia Curții de Apel Bălți, privind anularea înregistrării lui Tauber în cursa electorală, contestată la CSJ! „Punctul final în justiția moldovenească”

missing
05 decembrie 2021, ora 12:06

Avocații Marinei Tauber au contestat la Curtea Supremă de Justiție decizia Curții de Apel Bălți privind anularea înregistrării candidatei Partidului Politic Șor la funcția de primar al Capitalei de nord a țării. Tauber a criticat în termeni duri hotărârea magistraților de a o scoate din cursă. 

„Astăzi este sfârșitul lumii pentru țara noastră și pentru justiția noastră. Este un eșec total și putem spune că este punctul final în justiția moldovenească, este cel mai rău ce putea să se întâmple pentru partidul de guvernare. Ne sunt distruse toate speranțele și urmărim cu lacrimi în ochi tot ce se întâmplă acum. Nu știu cum vor mai putea să privească în ochii bălțenilor, ar trebui să le fie rușine”, a declarat Marina Tauber în această dimineață, după decizia enunțată de Curtea de Apel de la Bălți.

Amintim că turul doi al alegerilor locale de la Bălți a fost suspendat. CEC a constatat imposibilitatea desfășurării acestuia după ce a luat act de hotărârea Judecătoriei Bălți și decizia Curții de Apel Bălți, care a menținut decizia instanței de fond, cu privire la anularea înregistrării concurentului electoral Marina Tauber.

La primele ore ale dimineții, reprezentanții secțiilor de vot din Bălți au făcut coadă la Comisia Electorală de Circumscripție din municipiu, pentru a restitui buletinele de vot.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram