/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/FOTO/ O poză de album altfel! Un congresman american s-a fotografiat alături de familia sa cu arme de foc în fața pomului de Crăciun

missing
06 decembrie 2021, ora 14:53

O poză de album altfel. Un membru al Congresului Statelor Unite ale Americii a stârnit reacții după ce s-a fotografiat împreună cu familia sa în fața pomului de Crăciun, ținând arme de foc în mână. Fotografia a strânit polemici în SUA, deoarece cu câteva zile în urmă a avut loc un incident armat, soldat cu victime, într-o şcoală americană, scrie Libertatea.ro.

„Crăciun fericit! PS: Dragă Moş Crăciun, să ne aduci nişte muniţie!”, a comentat Thomas Massie, reprezentant de Kentucky în Camera inferioară a Congresului SUA, la imaginea postată pe Twitter în care apare cu şase dintre membrii familiei sale.


În Statele Unite ale Americii marţi, 2 decembrie a avut loc un nou incident armat într-un liceu din Michigan, unde un adolescent a ucis patru elevi. Părinţii atacatorului în vârstă de 15 ani, inculpaţi pentru omucidere involuntară, au declarat că îi oferiseră anticipat fiului lor un pistol semiautomat Sig Sauer drept cadou de Crăciun.

În acest context, fotografia de familie a lui Thomas Massie a provocat furie, mai ales în rândul părinţilor victimelor atacului din liceu acuzându-l pe republican de lipsă de empatie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram