/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

ODIMM are un director interimar, desemnat de Ministerul Economiei. Cine este Dumitru Pîntea

missing
06 decembrie 2021, ora 10:21

Organizața pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) are un nou director interimar.  Ministerul Economiei l-a numit în această funcție pe Dumitru Pîntea.

Dumitru Pîntea a deținut până nu demult funcția de director al programului „Mediul de afaceri și IMM” în cadrul Centrului Analitic Independent Expert-Grup. În perioada 2013-2015, a deținut funcția de consultant principal al Direcției politici comerciale din cadrul Ministerului Economiei.

Este licențiat în economie și relații economice internaționale. A participat la diverse cursuri de instruire în SUA și Europa. În prezent, își face studiile de doctorat la Academia de Studii Economice în domeniul dezvoltării instrumentelor de finanțare pentru creșterea competitivității și rezilienței firmelor din Republica Moldova. Vorbește fluent engleza și franceza.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram