/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Săptămâna începe cu avertizare cod galben de ceață, iar de marți sunt așteptate precipitații! Ce temperaturi vor fi înregistrate

missing
06 decembrie 2021, ora 09:16

Săptămâna începe cu avertizare cod galben de ceață! Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, până diseară, la ora 18:00, se va menține ceață cu vizibilitate de 500 de metri, izolat 200 de metri și mai puțin. 

Astăzi, cerul va fi noros în întreaga țară, iar temperaturile vor oscila între + 5 și + 10 grade. Marți, va cădea lapoviță, iar temperaturile nu vor depăși valorile de + 7 grade.

Miercuri vor cădea precipitații mixte la nord, iar în centru și sud va ploua. Joi și vineri, cerul va fi predominant variabil, iar temepraturile vor ajunge la +8 grade.

Sâmbătă s-ar putea să cadă câțiva stropi de ploaie la sud și vor fi până la + 10 grade, în timp ce duminică se vor înregistra între +5 și + 10 grade.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram