Război în Ucraina, ziua 93: Putin, „pregătit să discute un schimb de prizonieri” cu Ucraina, spune Austria

social

Un nou incident la vânătoare! Un bărbat a fost împușat din greșeală în picior

06 decembrie 2021, ora 12:08
Distribuie:

La un pas de tragedie! Un bărbat a fost împușcat din greșeală în picior în timpul unei partide vânătoare organizate duminică în satul Timiliuți, raionul Călărași. 

La vânătoare participau patru persoane. Unul dintre vânători ar fi observat printre tufișuri un fazan și a tras un foc de armă, crezând că colegul său este cu mult în spatele său. L-a împușcat, însă, în picior. Victima a fost preluată imediat de ambulanță.

Potrivit poliției, partida de vânătoare se organiza conform regulamentului, cu deținerea registrului de evidență a instructajului, fișa de colectare de tip C, permise de armă, permise și carnete de vânători valabile.

În cadrul cercetării la fața locului au fost ridicate armele nominlizate, 19 cartușe de calibrul și un tub de cartuș (folosit),care au fost depozitate în camera de armament al IP Călăraș până la examinarea tuturor circumstanțelor și luarea deciziei pe caz.

Amintim că tot duminică,  o partidă de vânătoare organizată la Baccealia, raionul Căușeni, s-a încheiat cu o tragedie. Un tânăr de 30 de ani a decedat după ce a fost împușcat accidental. Bărbatul a fost dus de urgență la spital, însă nu a mai putut fi salvat. Vânătorul care a tras în victimă a fost reținut pentru 72 de ore.

 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram