/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Accident la Căușeni! Un bărbat de 39 de ani a murit după ce a fost lovit de un camion

missing
07 decembrie 2021, ora 11:40

Accident la Căușeni. Un bărbat de 39 de ani a murit după ce a fost tamponat de un camion condus de un șofer în vârstă de 64 de ani. Tragedia s-a întâmplat luni, 6 decembrie în apropierea localității Zaim.

Potrivit declarațiilor făcute de către conducătorul auto, în momentul impactului victima s-ar fi aflat deja la sol, în poziție orizontală. În urma traumatismelor cu care s-a ales, până la sosirea ambulanței, bărbatul a decedat.

Șoferul camionului a fost supus testării alcoolscopice cu aparatul Drager, în urma căreia s-a stabilit rezultat negativ la prezența alcoolului în aerul expirat. Șoferul a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost inițiată o cauză penală și urmează a fi stabilite toate circumstanțele producerii accidentului.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram