/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

„Dăi trii signaluri!” Momentul întrecerii ilegale dintre două automobile pe bd. Dacia, cu viteze de circa 200 km/h

missing
07 decembrie 2021, ora 08:59

Ilegalitățile continuă pe străzile capitalei din simplul motiv că nu se iau măsuri eficiente!? De curând un tânăr şi-a făcut conţinut pentru TikTok de pe scaunului din dreapta şoferului, însă mai important e că imaginile înregistrate arată şi promovează o încălcare destul de gravă – depășirea semnificativă a limitei de viteză nu pe vreun drum uitat de lume dintr-o fundătură de ţară, ci în oraş, în capitală!

Într-o oră nocturnă s-a organizat o întrecere pe bd. Dacia, imediat după zona camerelor de supraveghere. Continuarea şi imaginile video, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram