/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Reforma justiției pe lista subiectelor discutate de Natalia Gavrilița și Ambasadoarea Republicii Croația în R, Moldova, Marija Kapitanović

missing
07 decembrie 2021, ora 11:55

Prim-ministra Republicii Moldova, Natalia Gavrilița a avut o întrevedere cu Ambasadoarea Republicii Croația în Republica Moldova, Marija Kapitanović cu care a discutat despre reforma justiției, digitalizarea serviciilor publice, modernizarea infrastructurii, dar și atragerea investitorilor externi.

În cadrul întâlnirii șefa Executivului a ținut să exprime necesitatea intensificării cooperării-economice dintre Republica Moldova și Croația, fiind menționată prezența a 13 întreprinderi cu capital croat în țara noastră.

Republica Moldova are semnate cu Republica Croaţia 18 acorduri bilaterale, în domenii precum: promovarea şi protejarea reciprocă a investiţiilor; evitarea dublei impuneri şi prevenirea evaziunii fiscale; comerţul şi colaborarea economică; asistenţa reciprocă în domeniul vamal; cooperarea în domeniul combaterii crimei organizate şi altor tipuri de infracţiuni grave; colaborarea în domeniul turismului,  culturii, parteneriatul european.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram