social

/VIDEO/ Incident șocant în Chișinău! O fetiță de 12 ani s-a ascuns într-o farmacie, pentru a scăpa de un bărbat care o urmărea

07 decembrie 2021, ora 10:22
Distribuie:

Incident șocant în Chișinău! O fetiță de 12 ani s-a ascuns într-o farmacie pentru a scăpa de un bărbat care o urmărea. La fața locului a intervenit un echipaj care asigură paza, după ce farmacista a apăsat butonul de alarmă. Totul s-a întâmplat în data de 2 decembrie, în jurul orei 19:30, în sectorul Buiucani.

Până la sosirea poliției, bărbatul a fost imobilizat de echipajul care asigură paza.

Atenție, acest videoclip conține limbaj licențios.

Sursa video: Facebook/Bercut

Autoritățile au stabilit că minora s-a speriat de bărbatul în vârstă de 31 de ani, după ce a văzut cum acesta se certa cu o femeie într-un troleibuz.

După ce a coborât din troleibuz, fetița a observat că suspectul o urmărea, intrând chiar și în farmacie după ea.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul nu a agresat copila de 12 ani și nici nu a atins-o. Totuși, cazul a fost înregistrat la poliție, iar individul s-a ales cu o amendă de 3.500 de lei.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram