/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Noi numiri la Guvern. Ce instituții s-au ales cu angajați noi

missing
08 decembrie 2021, ora 15:21

În cadrul ședinței de astăzi, 8 decembrie, Guvernul a aprobat numirea în funcție a mai multor angajați.

Lilia Dabija a fost numită în funcția de secretar general al Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale din data de 9 decembrie. Aceasta are o vastă experiență în domeniu și a lucrat în cadrul mai multor organizații internaționale. Și-a început activitatea în sectorul public în calitate de consultant, ulterior șef de direcție în cadrul Ministerului de Justiței. A activat în calitate de șef al departamentului juridic din cadrul Serviciului Vamal.

De asemenea, Guvernul Republicii Moldova l-a numit pe Anatolie Fală în funcția de secretar de stat al Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare. Anatolie Falcă este expert in agricultură și are o experiență vasta de activitate în acest domeniu.

Totodată, Serghei Diaconu a fost numit secretar general al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), după ce a câștigat concursul anunțat pentru această funcție. Până acum, Serghei Diaconu a fost secretar de stat la MAI.

În cadrul aceleiași ședințe, Tudor Mancaș a fost numit secretar general la Ministerul Muncii și Protecției Sociale. El este magistru în Științe Politice, iar în ultima perioadă a activat în cadrul aparatului președintelui R. Moldova, fiind responsabil de politica internă (pe dimensiunile social, migrație).

Svetlana Basarab – numită în funcția de șef adjunct al Oficiului Teritorial Căușeni ai Cancelariei de Stat din data de 13 decembrie 2021, iar Adrian Musteață a fost numit în funcția de șef adjunct al Oficiului Teritorial Bălți al Cancelariei de Stat.

 

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram