Război în Ucraina, ziua 402: Fără TikTok la NATO! Franța acuză Rusia de crime de război, iar Zelenski promite un nou Nurnberg

ANRE anunță o nouă ieftinire a benzinei și motorinei. Care este prețul maxim de referință

09 decembrie 2021, ora 13:49

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) anunță noi ieftiniri ale carburanților pentru ziua de vineri, 10 decembrie.

Astfel, benzina cu cifra octanică A 95 se va ieftini cu șapte bani și va costa 20,04 lei, iar un litru de motorină se va ieftini cu nouă bani și va costa 17,12 lei.

Sursa: captură de cran/anre.md

Potrivit ANRE, prețul pentru benzina de tip standard a coborât sub nivelul minim stabilit anterior la începutul lunii septembrie.

Acesta este cel mai mic preț la benzină stabilit de către ANRE din momentul intrării în vigoare a ultimelor modificări la Legea privind piața produselor petroliere.

În ultima perioadă, prețul maxim la benzina cu cifra octanică A 95 a scăzut cu 1,84 lei/litru, iar la motorina standard cu 1,65 lei/litru.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram