/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

Andrei Năstase spune că a vorbit recent cu președinta țării, Maia Sandu: „Am avut o discuție bună”

missing
13 decembrie 2021, ora 21:25

Președintele fondator al Partidului Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA), Andrei Năstase, a spus că a vorbit recent cu șefa statului, Maia Sandu. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Cutia Neagră de la TV8.

Potrivit lui Năstase, discuția a avut loc la solicitarea lui, pentru a vorbi despre situația din Republica Moldova.

„Am avut o discuție bună, abordând mai multe domenii (justiție, economie, energetică). Mi-am exprimat îngrijorările, dar și viziunile mele în acest sens”, a declarat Andrei Năstase.

De asemenea, președintele fondator al Platformei DA a menționat că speră ca în viitor să aibă o comunicare mult mai bună cu partidul de la guvernare, Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS).

„Ceea ce ne așteptăm noi este ca toate proiectele pe care le-am inițiat în Parlamentul trecut să fie puse în aplicare. Tot ce propune Platforma DA să fie luat în calcul și analizat, iar ceea ce este bun să fie implementat”, a subliniat Andrei Năstase.

Amintim că duminică, 12 decembrie, la ședința Consiliului Național Politic al Platformei DA, Andrei Năstase a primit mandat deplin pentru negocierea cu alte formațiuni politice, dar și cu forțele civice competente, pentru „modernizarea europeană a țării în beneficiul cetățenilor săi”.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram