Război în Ucraina, ziua 339: Lupte grele și tancuri de cauciuc. Stephen King: "Rusia, opriți războiul! Putin trebuie să plece"

Când am putea avea „free-roaming” cu România. Răspunsul viceprim-ministrului pentru Digitalizare, Iurie Țurcanu

13 decembrie 2021, ora 22:40

Republica Moldova ar putea avea „free-roaming” cu România până în toamna anului viitor. De această părere este viceprim-ministrul pentru Digitalizare, Iurie Țurcanu.

„Către sfârșitul lunii ianuarie, Guvernele de la București și Chișinău vor avea o ședință comună, iar acest subiect se află pe ordinea de zi. Avem pregătite o serie de hotărâri de Guvern care vin să faciliteze acest proces (să nu avem diferențe de tarif)”, a menționat Iurie Țurcan în cadrul emisiunii Cutia Neagră de la TV8.

Totuși, Țurcanu a precizat că mai multe detalii la acest subiect poate oferi ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu.

Amintim că reducerea tarifelor de roaming a fost discutată și săptămâna trecută de către premierii celor două țări, Natalia Gavrilița și Nicolae-Ionel Ciucă, în cadrul unei întrevederi la București.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram