/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Când am putea avea „free-roaming” cu România. Răspunsul viceprim-ministrului pentru Digitalizare, Iurie Țurcanu

13 decembrie 2021, ora 22:40

Republica Moldova ar putea avea „free-roaming” cu România până în toamna anului viitor. De această părere este viceprim-ministrul pentru Digitalizare, Iurie Țurcanu.

„Către sfârșitul lunii ianuarie, Guvernele de la București și Chișinău vor avea o ședință comună, iar acest subiect se află pe ordinea de zi. Avem pregătite o serie de hotărâri de Guvern care vin să faciliteze acest proces (să nu avem diferențe de tarif)”, a menționat Iurie Țurcan în cadrul emisiunii Cutia Neagră de la TV8.

Totuși, Țurcanu a precizat că mai multe detalii la acest subiect poate oferi ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu.

Amintim că reducerea tarifelor de roaming a fost discutată și săptămâna trecută de către premierii celor două țări, Natalia Gavrilița și Nicolae-Ionel Ciucă, în cadrul unei întrevederi la București.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram