Război în Ucraina, ziua 654: O stație de tratare a apelor uzate din Avdeevka, capturată. Donația Bulgariei și apelul lui Zelenski

Un moldovean, anunțat acum șase ani în căutare internațională, reținut în Italia

13 decembrie 2021, ora 17:48

Un moldovean, anunțat acum șase ani în căutare internațională, a fost reținut în Italia. Despre asta a anunțat Poliția Republicii Moldova.

Bărbatul de 27 de ani, originar din raionul Hîncești, a fost anunțat în căutate în anul 2015  pe canalele Interpol cu scop de arest și extrădare la solicitarea IP Hincesti, pentru comiterea infracțiunii conform  art. 201′ alin.2  Cod Penal al Republicii Moldova „violenţă în familie”.

Extrădarea acestuia a avut loc ca urmare a acțiunilor comune ale polițiștilor din Hîncești cu organele de drept ale Italiei și cu sprijinul angajaților Direcției Cooperare Polițienească Internațională a IGP.

Acesta a fost plasat în arest în izolatorul de detenție provizorie al IP Hîncești.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram