Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 927: Atac la Kiev, explozii în Rusia, rachete din Iran și film scandalos! CIA: Amenințări fără precedent

Un moldovean, anunțat acum șase ani în căutare internațională, reținut în Italia

missing
13 decembrie 2021, ora 17:48

Un moldovean, anunțat acum șase ani în căutare internațională, a fost reținut în Italia. Despre asta a anunțat Poliția Republicii Moldova.

Bărbatul de 27 de ani, originar din raionul Hîncești, a fost anunțat în căutate în anul 2015  pe canalele Interpol cu scop de arest și extrădare la solicitarea IP Hincesti, pentru comiterea infracțiunii conform  art. 201′ alin.2  Cod Penal al Republicii Moldova „violenţă în familie”.

Extrădarea acestuia a avut loc ca urmare a acțiunilor comune ale polițiștilor din Hîncești cu organele de drept ale Italiei și cu sprijinul angajaților Direcției Cooperare Polițienească Internațională a IGP.

Acesta a fost plasat în arest în izolatorul de detenție provizorie al IP Hîncești.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.