Război în Ucraina, ziua 402: Fără TikTok la NATO! Franța acuză Rusia de crime de război, iar Zelenski promite un nou Nurnberg

Ministerul Sănătății anunță unde pot fi efectuate testele PCR la prețul de 300 de lei. Vezi locațiile

15 decembrie 2021, ora 15:25

Ministerul Sănătății anunță că din 15 decembrie testele PCR la prețul de 300 de lei pot fi făcute în mai multe laboratoare publice ANSP. Testele vor putea fi efectuate la loboratoarele publice din Chișinău, Bălți, Soroca, Cahul și Comrat, precum și în laboratorul Centrului Republican de Diagnostic Medical din Capitală.  

Prelevarea materialului biologic pentru testul PCR la COVID-19 se realizează în primele ore ale dimineții, doar în urma unei programări prealabile și cu prezentarea buletinului de identitate, pașaportului.

Număr de contact pentru programări la laboratoarele ANSP – 022729714.

Cetățenii care doresc să facă o programre la laboratorul Centrului Republican de Diagnostic Medical  o pot face în intervalul orelor 08:00-15:00 la numărul de telefon– 022888363.

Totodată, în laboratoarele publice ANSP, testul de diagnostic PCR poate fi realizat de luni până vineri, în intervalul orelor 8:00 – 11:00, precum și în zilele de sâmbătă, de la 8:00 până la 10:00.

În cadrul laboratorului Centrului Republican de Diagnostic Medical, str. Constantin Vârnav 13, colectarea se face în zilele de luni până vineri, în intervalul orelor 8:00 – 12:00.

Toate laboratoarele vor elibera rezultatele testului în limba română și engleză. Înainte de a efectua testul nu consumați alimente, lichide, nu vă spălați pe dinți, nu clătiți gura, nu fumați pe parcursul a patru și cinci ore înainte de procedură. Cu o zi înainte de prelevarea frotiu-ului din nas, nu administați medicamente, picături / spray-uri și nu clătiți nasul.

 

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram