/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/LIVE/ Ședința Parlamentului R. Moldova: PG a transmis parlamentului nouă cereri de ridicarea imunității parlamentare a lui Ilan Șor

missing
16 decembrie 2021, ora 11:38

UPDATE 12.09: Deputații au revenit în sală și au purces la examinarea ordinii de zi. Primul proiect votat, de 64 de deputați, a fost Proiectul de lege pentru modificarea articolului 6 alineatul (5) din Legea nr.86/2020 cu privire la organizațiile necomerciale.

UPDATE 11.39: Deputații au luat pauză până la ora 12:00.

UPDATE 11.32: PG a transmis parlamentului 9 cereri de ridicarea imunității parlamentare a lui Ilan Șor.

Cererile urmează să fie trimise comisiei de profil pentru examinare. Ulterior, deputații vor pune la vot, în plen, aceste cereri. Printre altele, cererile țin de escrocherie, delapidarea averii străine, organizarea unui grup criminal. Nu am reușit sa obținem, deocamdată, o reacție.

UPDATE 11:29 – Ordinea de zi, care include 12 subiecte, votată de 62 de aleși ai poporului.

UPDATE 11:08 – În sala de ședințe sunt prezenți 95 de deputați.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram