/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Mesajul lui Andrei Spînu după ce un angajat ANTA a fost prins cu mită: „Opriți-vă imediat sau plecați din funcții!”

missing
17 decembrie 2021, ora 10:52

După ce un angajat al Agenției Naționale Transport Auto a fost prins în flagrant cu mită de peste zece mii de lei, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale a venit cu un mesaj clar pentru toți funcționarii implicați în acte de corupție – „Opriți-vă imediat sau plecați din funcții!”.

Sursa: Facebook/Andrei Spînu/captură de ecran

Amintim că în această dimineață, Centrul Național Anticorupție (CNA) a anunțat că un angajat ANTA a ajuns în izolatorul CNA, după ce ofițerii și procurorii anticorupție l-au reținut în flagrant cu mită. Bărbatul este cercetat penal într-un dosar pornit pe acțiuni de corupere pasivă, iar dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la șapte ani de detenție, pedeapsă penală și privarea de dreptul de a ocupa funcţii publice sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 5 la 10 ani.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram