Război în Ucraina, ziua 278: Pisaniile lui Ștefan cel Mare sunt la Herson. Șeful NATO: "Nu îl putem lăsa pe Putin să câștige"

Cetățenii care beneficiază de indemnizaţii pentru incapacitate temporară de muncă își pot ridica banii pentru luna decembrie

18 decembrie 2021, ora 12:48

Cetățenii Republicii Moldova care primesc indemninații pentru incapacitatea temporară de muncă își pot ridica banii pentru luna decembrie. Despre aceasta a anunțata Casa Naţională de Asigurări Sociale, care a specificat că a fost finanțată a doua tranşă a indemnizaţiilor pentru incapacitate temporară de muncă în valoare de 28.4 milioane de lei.

Totodată, reprezentanții CNAS menționează că pe parcursul lunii au fost transferate mijloace băneşti pentru toate tipurile de pensii, alocaţii, compensații, indemnizații adresate familiilor cu copii, indemnizaţii viagere sportivilor și antrenorilor, ajutor pentru perioada rece a anului, inclusiv pentru ajutor de șomaj și ajutor social.

În acest context, beneficiarii pot ridica banii de la bănci sau din orice oficiu poștal, indiferent de locul de domiciliu.

 

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram