/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Despăgubiri de sute de mii pentru un șofer care s-a pomenit cu mașină într-o gură de captare a apelor pluviale. Direcția transport: „Este o tendință periculoasă”

missing
20 decembrie 2021, ora 13:21

Direcția municipală transport a fost obligată să achite despăgubiri de 150 de mii de lei unui șofer din capitală, după ce ultimul s-a pomenit cu mașina într-o gură de captare a apelor pluviale.  În urma accidentului, mașina a fost serios avariată, iar șoferul a cerut socoteală responsabililor de la primărie.

Ultimii se plâng că nu mai pot face față situației legate de furturile și deteriorarea grilajelor gurilor de captare a apelor pluviale. Mai ales că în ultima perioadă, acest fenomen a luat amploare, iar angajații nu mai reușesc să le înlocuiască pe cele furate.

Mai mult, responsabilii din cadrul Direcției transport se tem că și alți șoferi vor veni după despăgubiri la primărie. În această ordine de idei, au solicitat poliției și Ministerului Afacerilor Interne să întreprindă  măsuri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram