/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/DOC/ Un ceas din aur de aproape 100 de mii de lei și unul de peste jumătate de milion. Declarația de avere a lui Grigorișin

missing
20 decembrie 2021, ora 11:13

Un automobil de model Mercedes și un Chevrolet, un ceas din aur în valoare de 97.350 de lei și un model elvețian de lux – Breguet, care ar valora 506.220 de lei. Sunt doar o parte din bunurile deținute de Nicolae Grigorișin, ales primar la Bălți, în urma turului doi de scrutin, care a avut loc în 19 decembrie. 

Potrivit declarației de avere și interese personale pentru anul 2020, Nicoale Grigorișin are în proprietate trei terenuri intravilan și un spațiu comercial/de producție.

Grigorișin a indicat pentru anul trecut 246735 de lei salariu, adică peste 20 de miii de lei pe lună de la Primăria Bălți, unde a fost viceprimar. Acesta a mai declarat o indemnizație unică de 16 mii de lei, dar și una în valoare de aproape 10 mii de lei pentru incapacitate temporară de muncă.

Nicolae Grigorișin deține o cotă de 100 % dintr-o bază de odihnă din regiunea Odesa, dar și cote părți în două organizații necomerciale la Bălți.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram