Război în Ucraina, ziua 90: Rusia a preluat controlul a 5 fabrici din industria de apărare

social

Solicitarea a fost acceptată! Gheorghe Cavcaliuc - dat în căutare de Interpol pentru arest și extrădare

20 decembrie 2021, ora 17:34
Distribuie:

Fostul șef – adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, a fost dat în căutare de Interpol pentru arest și extrădare, după ce autoritățile din Chișinău au înaintat o solicitare în acest sens către Organizaţia Internaţională a Poliţiei Criminale Interpol din Lyon, Franța, în luna august a acestui an. Informația a fost confirmată pentru TV8 de Viorel Țențiu, șeful Biroului Național Central al Interpol din Republica Moldova, care a mai menționat că cererea a fost acceptată din data de 16 decembrie 2021.

Amintim că Gheorghe Cavcaliuc a părăsit R. Moldova în iunie, în timpul campaniei electorale. Acesta are statut de bănuit în dosarul „verde de briliant”, când mai mulți membri ai partidului PACE l-ar fi stropit cu verde de briliant pe vicepreședintele raionului Sângerei, ultimul având nevoie de spitalizare din cauza leziunilor cu care s-a ales. Alți patru membri, printre care președintele organizației teritoriale a partidului PACE, sunt cercetați în acest dosar.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram