Război în Ucraina, ziua 122: Rușii au intrat în Lisiceansk, iar Severodonețk este complet ocupat

no comment

/No comment/ Ion Ceban despre Andrei Spînu: „Prințesul gazelor, ca o fofârlică care ba fâlfâie cu un contract într-o parte, ba în altă parte”

15 decembrie 2021, ora 11:50
Distribuie:

Primarul Capitalei, Ion Ceban l-a criticat pe ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, numindu-l „prințesul gazelor”. În cadrul unei conferințe de presă, acesta l-a luat peste picior pe vicepremier pentru acțiunile și declarațiile sale, în contextul crizei gazelor. 

„Problema pandemică, problema gazelor și multe altele. Am văzut că și prințesul gazelor, un ditamai ministru, offshorovici, ca o fofârlică care ba fâlfâie cu un contract într-o parte, ba fâlfâie cu un alt contract în altă parte, se laudă și zice că bunul Dumnezeu ne dă timp bun”, a spus Ceban.

Totodată, edilul Capitalei se arată indignat de faptul că mai mulți reprezentanți ai guvernării se expun privitor la problema ambuteiajelor. Ceban îi critică pentru faptul că se dau cu părerea deși „nu au făcut nimic jumătate de an”.

„Da în problema ambuteiajelor Dumnezeu nu vă dă timp favorabil cumva să rezolvați această problemă? Am văzut că se expun unul după altul, tot felul de reprezentanți ai guvernării, ăștia care repet, nu au făcut nimic jumătate de an decât să aducă țara într-o situație dezastruasă. Nu am văzut un lucru bun până acum”, a mai spus primarul.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram