Război în Ucraina, ziua 126: Schimb de prizonieri și summit NATO cu participarea lui Zelenski. Bloc atacat la Nikolaev

externe

Guvernul britanic: Toţi adulţii vor primi prima doză de vaccin împotriva Covid-19 până la 31 iulie

21 februarie 2021, ora 18:00
Distribuie:

Guvernul britanic a anunţat că şi-a propus ca toţi adulţii din Marea Britanie să primească prima doză de vaccin împotriva coronavirusului până la 31 iulie, cu o lună înainte de termenul stabilit iniţial, relatează AP.

Britanicii vor ca toate persoanele cu vârsta de peste 50 de ani sau care suferă de boli cronice să fie vaccinate până la 15 aprilie. Obiectivul iniţial era 1 mai, scrie presa.

Producătorii celor două vaccinuri folosite în Marea Britanie, Pfizer şi AstraZeneca, au avut probleme în ceea ce priveşte furnizarea dozelor în Europa. Însă ministrul Sănătăţii, Matt Hancock, a declarat, duminică, că autorităţile consideră că există suficiente resurse pentru accelerarea campaniei de vaccinare.

Peste 17,2 milioane de oameni au primit prima doză de vaccin împotriva Covid-19 de când campania de vaccinare a început în Marea Britanie, la 8 decembrie.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram