/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 127: Putin nu recunoaște atacul de la Kremenciuk. Zelenski rupe relațiile cu Siria

social

Un medic din Edineț a decedat din cauza complicațiilor provocate de COVID-19. Mesajul de condoleanțe, transmis de MSMPS

21 februarie 2021, ora 17:48
Distribuie:

COVID-19 a mai luat viața unui medic. Este vorba despre Valentin Gladîș, în vârstă de 73 ani, care a activat în calitate de șef în cadrul secției de dermatovenerologie din cadrul Spitalul Raional Edineț.

Valentin Gladîș a activat timp de 51 de ani la Spitalul raional din Edineț în calitate de șef în secția de dermatovenerologie.

„Cu profund regret, MSMPS anunță trecerea în neființă a lui Valentin Gladîș, în vârstă 73 ani, care a activat în calitate de șef secția dermatovenerologie din cadrul Spitalul Raional Edineț, până-n luna septembrie 2020. Dl Gladîș și-a dedicat 51 ani sistemului medical, fiind un medic competent, profesionist, un om cu suflet mare. Acesta a fost internat la data de 14 februarie, la Spitalul Raional Edineț. Exprimăm sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace.”

Potrivit datelor Ministerului Sănătății, de la începutul pandemiei, 87 de lucrători medicali au decedat din cauza infecţiei COVID-19.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram