Război în Ucraina, ziua 93: Putin, „pregătit să discute un schimb de prizonieri” cu Ucraina, spune Austria

social

Primii fulgi, primele bătăi de cap pentru drumari. Cât antiderapant a fost împrăștiat noaptea trecută

22 decembrie 2021, ora 09:48
Distribuie:

Primii fulgi, primele bătăi de cap pentru drumari! Deși în Capitală nu a mai nins, pe parcursul nopții trecute, în mai multe regiuni ale țării a fost nevoie de lucrări de întreținere a drumurilor pe timp de iarnă. Unitățile SA „Drumuri” au intervenit pe drumurile naţionale de la Bălți,  Sîngerei, Căinari, Cimișlia, Anenii Noi, Chișinău, Criuleni, Dubăsari, Ocnița, Hîncești, Ialoveni, Nisporeni, Orhei, Telenești Rîșcani, Sănătăuca, Soroca, Șoldănești și Strășeni. 

Dimineață  și pe parcursul serii de ieri s-au efectuat lucrări de patrulare și combarete a lunecușului, iar în zona Sud s-au efectuat lucrări de patrulare. În procesul tehnologic pe perioada menţionată au fost antrenate: 54 de utilaje speciale. S-au împrăștiat 608,1 tone de material antiderapant și au fost implicați 81 de muncitori rutierii. 

În prezent, accesibilitatea infrastructurii rutiere este asigurată în condiții de iarnă pe toată rețeaua de drumuri naționale. Administrația de Stat a Drumurilor atenționează conducătoriii auto să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare privind echiparea autovehiculelor cu pneuri corespunzătoare și adaptarea regimului de viteză la condiţiile de circulație pe timp de iarnă. În cazul dificultăților în trafic, pentru a solicita intervenția drumarilor, participanții la trafic pot apela la numerele: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram