Război în Ucraina, ziua 126: Schimb de prizonieri și summit NATO cu participarea lui Zelenski. Bloc atacat la Nikolaev

politic

/VIDEO/ Gavrilita, despre declarațiile contradictorii privind factura la gaz. Ce a avut în vedere prim-ministra

24 decembrie 2021, ora 21:16
Distribuie:

Taxată în spațiul public pentru declarațiile contradictorii despre factura la gaz, Natalia Gavrilița explică ce a avut în vedere. Premierul susține că a fost întrebată despre cât a achitat familia ei pentru consumul din noiembrie. Respectiv, a refuzat să spună, în condițiile în care locuiește împreună cu părinții săi. Șefa Guvernului susține că mesajul care s-a viralizat pe rețele sociale a fost scos din context și nu corespunde realității. Cât despre riscul ca tarifele să se majoreze, în următoarea perioadă, pe fundalul scumpirii gazului la bursele europene, premierul nu exclude acest lucru.

În cadrul emisiunii, premierul a vorbit și despre posibila scumpire a tarifelor la gazele naturale, în condițiile în care zilele trecute, o mie de metri cubi, la bursele europene, a depășit borna istorică de 2150 de dolari.

În prezent, Republica Moldova achită în jur de 450 de dolari pentru mia de metri cubi de gaze, conform contractului încheiat cu Gazprom și care este valabil 5 ani.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram