Război în Ucraina, ziua 92: Putin are o condiție, Rusia recunoaște probleme la exportul de gaz, iar Harkovul e bombardat

social

Cadavrul unui tânăr, descoperit în parcul Valea Trandafirilor. Un alt bărbat, găsit mort într-o încăpere părăsită de la Telecentru

03 ianuarie 2022, ora 16:52
Distribuie:

Descoperire șocantă În Capitală! Corpul neînsuflețit al unui tânăr de 21 de ani a fost găsit în această dimineață pe malul lacului din parcul „Valea Trandafirilor”. Pe cadavru au fost depistate mai multe semne de moarte violentă. 

„La examinarea de către medicul legist, pe suprafața corpului au fost depistate multiple leziuni, în speciale în regiunea capului”, se menționează într-un comunicat de presă de la poliție. 

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru omor. 

Tot în această dimineață, în cartierul Telecentru, a fost descoperit cadavrul unui bărbat în vârstă de 66 de ani, fără loc permanent de trai. Cadavrul acestuia zăcea într-o încăpere părăsită de pe strada Feredeului. 

Pe corupul acestuia nu au fost depistate urme de moarte violentă. Cazul este investigat de poliție. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram